Grupla Psikolojik Danışma ve CV Hazırlama Eğitim Programı Başvuruları Hakkında

Üniversitemiz öğrencileri için ücretsiz grupla psikolojik danışma programları ve cv hazırlama&e- yazışma eğitim programı açılacaktır. Belirtilen programlardan birine katılmak  isteyen öğrencilerimizin adı - soyadı , bölüm  ve iletişim bilgileri ile birlikte hangi programa başvurmak istediklerini belirterek odek@yildiz.edu.tr adresine veya 0 212 383 60 51 / 52/53/54  nolu telefonlardan başvuru yapmaları gerekmektedir.

Programlar

Sosyal Kaygı

Yetersizlik

Stresle Başa Çıkma

İletişim Becerileri

CV Hazırlama ve e- yazışma

Not : Her öğrenci ilk dört programdan yanlızca birine katılabilir.İlk dört programdan birine katılan öğrencilerimiz CV hazırlama ve e- yazışma programına da katılabilir.

Programların başlama tarihleri ve detayları için YTÜ Öğrenci Dekanlığı web sayfasındaki duyurular bölümünü takip edebilirsiniz.

DİĞER DUYURULAR