HABERLER
Dekanımızın 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılında Öğrencilerimize Mesajı

Sevgili öğrencilerimiz,

Yıldız Teknik Üniversitemizin 2018 – 2019 Eğitim-Öğretim yılının başlangıcına hoş geldiniz. Yeni dönemin heyecanı ile yuvaya dönen Yıldızlılarımıza ve üniversitemizi tercih ederek aramıza katılan yeni öğrencilerimize başarılarla dolu bir eğitim yılı olmasını diliyorum.

Yeni eğitim-öğretim döneminde akademik çalışmalarınızda göstereceğiniz gayretle beraber üniversitemizin sağladığı sosyal ve kültürel tüm olanaklardan faydalanarak eğitim yaşamınızın çok yönlü olması açısından önemlidir.

Öğrenci Dekanlığı olarak üniversitemizin farklı birimlerin katkısı ile sizlerin eğitim yaşamınızı zenginleştirmek amacıyla pek çok sosyal ve kültürel etkinlikler gerçekleştiriyoruz. Bunlar ile ilgili duyurulara web sayfamız ve sosyal medya kanalları aracılığı ulaşabilirsiniz.

Öğrenci Dekanlığı bünyesinde kurulan Psikolojik Danışma Birimi ile insan ilişkilerinde başarılı, ruhsal açıdan sağlıklı, dayanıklı ve üretken bireyler olarak yetişmenizde önleyici ve iyileştirici hizmetler yürütmekteyiz. Bu hizmetten faydalanmak için başvuru süreçlerine ilişkin bilgiye www.ogrde.yildiz.edu.tr  sayfasından ulaşabilirsiniz.

Hepinize başarılı ve mutlu bir akademik yıl diliyorum. 

Prof. Dr. M. Engin DENİZ

Öğrenci Dekanı

DİĞER HABERLER