Üniversitemizi Yeni Kazanan Öğrencilerimize Dekanımızın Mesajı

Yıldız Teknik Üniversitesi Ailesine Yeni Katılan Değerli Öğrencilerimiz,

Öncelikle sizleri başarınızdan dolayı kutluyorum. Ülkemizde asırlık bir geçmişe sahip olan Yıldız Teknik Üniversitesi ailesine hoş geldiniz. Eğitim-öğretim hayatınız sürecinde sizlerin akademik kazanımlarınızın yanı sıra, kişisel, kültürel ve sosyal gelişimlerinize katkı sağlamak en temel amacımızdır. Bu amacı gerçekleştirmede sizlerin yanınızdayız.

Ülkemizin değerleri olarak sizler toplumsal sorumluluk sahibi, gelişime açık, analitik düşünen, sosyal, iletişim becerileri yüksek, ülkesine ve topluma karşı sorumluluklarının bilincinde hem ulusal hem de uluslararası bilim alanında ve çalışma hayatında yetkin bireyler olarak yerlerinizi alacaksınız.

Yıldız Teknik Üniversitesi ailesinin mensubu olduğunuz için sizlere teşekkür eder ve başarılar dilerim, aramıza hoş geldiniz.

Prof. Dr. M. Engin Deniz

Öğrenci Dekanı