YTÜ ve Keskin Gaffar Okkan Ortaokulu Paydaş Okul Oldu

Yıldız Teknik Üniversitesi Öğrenci Dekanlığı ve Öğrenci Konseyi işbirliği ile yapılacak sosyal sorumluluk projesinde paydaş okul Vakıfbank Gaffar Okkan ortaokulu olarak belirlendi.

 

Projenin gerçekleşmesinde sponsorlardan alınacak destek ve geliştirmeye yönelik alanlar ile ilgili toplantı yapan Vakıfbank Gaffar Okkan Ortaokul Müdürü Şaban KUTLUCA ve YTÜ Öğrenci Konseyi Başkanı İlhami Taylan ALBAY, YTÜ Öğrenci Konseyi Başkan Yardımcısı İhsancan ÇETİN, YTÜ Öğrenci Konseyi Temsilcileri Burak OĞUZ ve Enes ERKOL öğrencilerin en uygun koşullarda eğitim görmesi için gerekli tüm çabaları göstereceklerini belirttiler.

 

YTÜ Öğrenci Konseyi, yapılacak yardımlar ile ortaokul öğrencilerinin eğitim konusundaki eksikliklerinin giderilerek, gelen yardımların okul öğretmenleri tarafından en iyi şekilde değerlendirilip uzun vadede başarı olarak karşılığının alınacağını belirtti.

 

Yıldız Teknik Üniversitesi Kulüpleri’nin de müzik, görsel sanatlar ve tiyatro gibi sanat dallarını içeren çeşitli etkinliklerle yer alacağı proje kapsamında ortaokul öğrencileri ile üniversite öğrencileri 29-30 Mart’ta Kırıkkale’nin Keskin İlçesi’nde buluşacaklar.

 

Haber/Duyuru 12
ŞUB
DİĞER ETKİNLİKLER