Türk Kızılayı ve Üniversitemiz Ortak "UNiBUTİK" Etkinliği

 

"Yıldız Butik" Üniversitemizin Davutpaşa kampüsü Kongre Merkezi ek binasında açıldı.

Rektörlüğümüzün öncülüğünde ve Öğrenci dekanlığımızın uhdesinde Türk Kızılayı ile birlikte, İhtiyaç sahibi öğrencilerimiz için, "Yıldız Butik" , "UniButik" projesi kapsamında Üniversitemizin Davutpaşa kampüsü Kongre Merkezi ek binasında açıldı.


Açılışa Rektörümüz Prof. Dr. Bahri ŞAHİN, Öğrenci dekanımız Prof. Dr. M. Engin DENİZ, fakülte dekanlarımız, üniversite çalışanlarımız, Türk Kızılayı Genel Sekreteri Hüseyin Can, Merter Şube Başkanı Erhan Tan ve Kızılay yetkilileri katıldı.


Rektörümüz Prof. Dr. Bahri Şahin Yıldız Butik'in açılmasında emeği geçenlere teşekkür ederek bu tür sosyal projelerin devam edeceğini ve öğrenci dekanlığımızın öğrencilerimiz için yaptığı diğer çalışmalardan bahsetti.


Öğrenci dekanımız Prof. Dr. M. Engin DENİZ ‘de Kızılay yetkililerine teşekkür ederek, öğrencilerimizin her türlü ihtiyaçları için çalıştıklarını ve projeler geliştirdiklerini anlattı.


Müracaat eden ihtiyaç sahibi öğrencilerimiz, Öğrenci dekanılığımız tarafından değerlendirilerek Yıldız butikden istifade edebilecekler.. 
''UniButik'' projesinin ilk mağazası olan “Yıldız Butik” yeni eğitim yılında yenilenerek hizmete açılmış oldu. 


Bu projeyle yeni ve markalı ürünler butiklere konulmuş, öğrencilerimiz de bu butiklerden alışverişlerini yapıp hiçbir ücret ödemeden ihtiyaçlarını giderebileceklerdir.


Kurdele kesimi ile açılışı yapılan Yıldız Butik, gezilerek ürünlerin incelenmesiyle son buldu.


Yıldız Butik salı ve perşembe günleri 10.00-16.00 saatlerinde öğrencilerimize hizmet verecektir.

 

 

Haber/Duyuru 9
KAS
DİĞER ETKİNLİKLER